nav-left cat-right
cat-right

SOS! Romance pierdute in fumuri!

udrea-crin-eba

Adevaratele doamne ale politicii europene pot fi cu adevarat invidioase pe-ale noastre miorite. Ale noastre oite cica sunt pipitze, netunse care trebuie tunse, devotate behaitoare ce se imprastie la comanda pe oricare deal este liber. Ele, doamnele politicii europene, nu sunt bune “plute”, si asta conform standardelor romanesti in materie. Nu sunt nici blonde, nici brunete, nici proaste, nici destepte, nici parasutate. Sunt politicieni pur si simplu, egale cu barbatii!

La noi insa, in Romania “the land of choice”, lucrurile stau un pic altfel:

1. De la inaltimea functiei sale, “cel mai blond ministru”, Elena Udrea/Cocos, se cearta pe locul la coafor cu presedintele PNL, Crin Antonescu. Antonescu a facut-o pipitza/pitzipoanca, iar Nutzi a gasit replica “perfecta”: a presupus ca baiatul cu nume de floare s-a suparat fiindca ea i-a furat programarea in acel loc ce ii este cel mai drag ministresei “meseriase” – coaforul. Plus ca dansa, blonda Elena,”este un om ocupat”. Asa este, pe langa coafor, in “the land of choice”, doamna Galina mai are in program si manichiura, pedichiura si epilat. Parcarea este gratuita!

2. De cealalta parte, de la inaltimea familiei sale, frustrata probabil fiind ca “placerea” personala nu este (inca) legala, cel mai brun candidat la europarlamentare, EBa, se contreaza cu acelasi Crin pentru un fum de marijuana. Mai mult, asta mica a “choise-ului” nostru ii transmite lui Obama ca, atunci cand ea a fumat (pardon “studiat”) 2 luni in SUA, “in campusuri marijuana era legala”. No shit! Mai spune o data treaba asta EBa, on the record for the USA diplomatic mission to Bucharest, Romania.

Deci EBa isi doreste “sa inspire bine” in timp ce copiaza. God Speed!

Dar ce ne facem ca deja avem doua doamne, fiecare cu problemele sale specifice (coaforul si fumurile), calare pe un singur domn? Pe aceiasi “floare”. Misoginism sau perversiune :-)?

Indiferent de raspuns, cert este ca, pierduti undeva in spatiul acestui pervers “land of choice” romanii sunt derutati. Ce sa aleaga: programarea la coafor, o tigara bine infasurata sau prima casa? Blonde, brunete sau “adevarate doamne”?

De fapt, in politica europeana, adevaratele doamne sunt deja egale cu barbatii si adeseori chiar mai presus. Subiectul este deja depasit mai peste tot, mai putin in bananiera Romanie. Merkel, de exemplu, nu ridica problema coaforului/epilatului/tigarii de marijuana, fiindca nu este nevoie. Ea este o adevarata doamna. Un politician care nu are nevoie a aduce sexul si Tampax-ul in discutie drept unic argument.

8 Responses to “SOS! Romance pierdute in fumuri!”

 1. azakielNo Gravatar says:

  Comparam cumva Merkel cu pizdutzele astea doua? Wrong!

 2. gringoNo Gravatar says:

  ei, daca ambela se cearta cu antonescu… hmmm… problems. misoginism? da` de unde atata :)))?

 3. hathorNo Gravatar says:

  So, proasta de Elena Basescu a vazut ea unii care fumau marijuana in campus in SUA si a tras concluzia ca era legal? Sa fim seriosi! Cred ca era aburita rau de tot si nu mai tine minte ce gandea :))). Inca nu e legal nici in SUA!!!> Deci… daca a asistat la tras sau a tras, a fost complice la o ilegalitate.

 4. andaNo Gravatar says:

  Brava, nu misoginismul e problema, ci prostia acelor femei care se plang de misoginism atunci cand isi termina munitia. Altfel, e chiar injositor ptr femei. Pare ca se milogesc pentru 30% locuri pe lista la PSD sau aiurea.

 5. larabeteNo Gravatar says:

  Treburile astea legate de misoginisme sunt legate strans de blushtutz :))). Nimeni nu le intelege.

 6. faithNo Gravatar says:

  Perversiune clar. Doamnele in cauza profita evident de prostia lor misogina. Fiecare foloseste ce poate in lupta: sabia de samurai, pasarica si evantaiul de transpirata. Who gives a shit?

 7. black_sabbathNo Gravatar says:

  Amandoua se scarpina cumva in fund? In dos? In c.u.r? Marfa de politiciene! Asa vor face tot timpul deci…. le va manca, se vor scarpina etc… fara misogism = misto pozitii. De la Rihn pana la Dunare, tot sa ne manance.

 8. bagginsNo Gravatar says:

  Elenelor, e cu shtttttttttttttttt… liniste, tineti-va bashinile! Nu respirati! Nu e nevoie sa va spunem sa nu ganditi ca este starea voastra naturala.

Leave a Reply

Security Code: